Metal Hegn “BLACKY” 2D Panel Pulverlakeret Sort Metal – Inkl. Stålstolper & Beslag

349,00 kr.Pr. Meter Inkl. Moms

Komplet hegnsløsning med alt der inkludere for at du kan sætte hegnet op, herunder, hegn, stolper, beslag + ekstra tilvalg som matchende låger eller andet tilbehør eller tilpasning.

 Komplet Hegnspakke
 Pulverlakeret Sort RAL 9005
 100% Vedligeholdelsesfrit
 Højde: 1005 mm
 Trådtykkelse: 5/4 mm
 Maskestørrelse: 50 x 200 mm

(1 kundeanmeldelse)
Varenummer (SKU): 376689

Hegnsberegneren

Brug hegnsberegneren nedenfor for at få en samlet pris og mængden af materialer, du skal bruge til dit hegn. Du kan også tilføje ekstraudstyr som stolper, beslag og en låge. Vælg evt. farve og højde. Indtast herefter ønsket længde på hegnet i feltet nedenfor.

Vejledning til hegnsberegneren

Højde:

Når du skal vælge højden på dit hegn, er der forskellige faktorer, du skal tage i betragtning. Hvis du ønsker at indhegne din have, vil et lavere hegn på 80-120 cm være passende. Dette vil give dig mulighed for at vise din velplejede have frem og give besøgende og forbipasserende mulighed for at nyde synet udefra.

Et mellemhøjt hegn på 120-180 cm kan være en god løsning, hvis du ønsker at holde husdyr inde og samtidig ønsker ekstra tryghed uden at gå på kompromis med højden.

Hvis du ønsker mere privatliv eller en effektiv afskærmning mod støj, vil vi anbefale et hegn på 180 cm eller derover. Det er dog vigtigt at huske på, at du skal overholde lokale hegnslove, da et hegn i denne højde kan skærme for støj og syn.

Når du vælger en låge, skal du være opmærksom på, at den oplyste højde ofte er 5-10 cm lavere end det oplyste, da der skal være luft under lågen. Alle vores låger er designet, så de passer til matchende hegnsløsninger.

Længde:

Længden på dit nye hegn afhænger af, hvor stort et område du ønsker at indhegne. Du kan nemt indtaste de meter, du skal bruge, og få en komplet beregning af den effektive længde af hegnet. Du kan også se, hvor mange fag der er af den valgte hegnstype.

Tilpasning:

Hvis hegnet ikke passer nøjagtigt til din ønskede længde, kan det tilpasses. Vi kan dog kun levere hele hegnslængder, så du kan kontakte vores montage service for et komplet tilbud på tilpasning af hegnet. Vær opmærksom på, at du altid betaler for den beregnede effektive længde.

Det er vigtigt at bemærke, at en slutstolpe ikke er inkluderet i den endelige hegnsberegning, da denne kan tilpasses i bestillingsprocessen. Hvis du ønsker et hegn i baghaven og et hegn i forhaven, kan du tilføje en ekstra stolpe i konfigurationen, så du undgår at mangle en stolpe i sidste ende.

Vi håber, at denne forklaring er mere forståelig og kan hjælpe dig med at foretage en præcis og effektiv beregning af dit hegn på hegnsfabrikken.dk. Husk, at hvis du er i tvivl om, hvilken højde eller længde der er bedst for dig, kan du altid kontakte os for hjælp og rådgivning. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov.

Hegnsberegner

Hegnsberegner

Hvor langt ønsker du dit hegn? Indtast det antal meter du har behov for - Prisen bliver beregnet pr meter.

Tilvalg

Tilføj eventuelt tilhørende produkter

Bemærk: Hvis du vælger en låge, følger der 2 stolper med til lågen, så du behøver ikke en slutstolpe til hegnet. - Husk at du skal bruge vinkel beslag til at fastgøre hegnet til lågestolpen

Tilpasning

Tilpas din hegnsløsning med de inkluderede produkter, som f.eks. en ekstra stolpe, beslag eller hegnsfag. Bemærk: Der følger beslag med stolpen, så du skal kun tilføje ekstra beslag, hvis du har brug for det.

Tilbehør

Her kan du finde tilbehør til din hegnsløsning

 • *

  FLEECELINE Afskærmning rulle 26 m – Indfletning af Panelhegn

  399,00 kr.Pr. rulle Inkl. Moms

  PRODUKTINFORMATION “FLEECELINE VIEW OG VINDBESKYTTELSE RULLE” Med de højkvalitets og miljøvenlige privatlivsbeskyttelseslister lavet af formstabil polyester skaber du et kvalitetslook

  TilføjFjern

Montageservice

50% rabat på din besigtigelse, når du tilkøber vores professionelle service!

Vi leverer alt det nødvendige materiale, besigtiger området, giver et skræddersyet tilbud på monteringen og refunderer selvfølgelig prisen for besigtigelsen, hvis du vælger at gå videre med vores tilbud. Tag det første skridt mod et flot, nyt hegn og tilføj besigtigelse til din hegnsløsning nu.

Læs mere om vores Montageservice her

 • *

  Besigtigelse

  447,50 kr.

  Besigtigelse af Hegnsfabrikken ApS  Der kan være mange spørgsmål når man skal købe nyt hegn. Hvilken type skal man vælge,

  TilføjFjern

(120) På Lager - 2-5 Dage

Levering I hele Danmark

Fragtpris: 695,-

Fragtpris kun 695,- eller Gratis Fragt v/køb over 10.000 kr. - uanset mængde! - Du mangler at købe for 10.000,00 kr. mere for at opnå fri fragt.

Beskrivelse

Metal Hegn ``BLACKY`` 2D Panel Pulverlakeret Sort Metal - Inkl. Stålstolper & Beslag

Komplet Hegnsløsning med alt du skal bruge for at sætte et BLACKY hegn op – Der inkludere som standard, hegnspaneler, stolper & beslag. Du kan nemt benytte hegnsberegneren ved at indtaste dit ønskede metermål og herefter se prisen for en samlet hegnsløsning inkl alt du skal bruge.

Hegnsmodellen er ideel til private brugsområder og kan nemt monteres selv. På grund af fag-længden på 200cm er BLACKY også velegnet til små hældninger / fald, hvor panel hegnet skal placeres i en anden højde. Det sorte panel hegn model BLACKY er fremstillet ved hjælp af den nyeste svejse-teknologi og hegnet er både galvaniserede & pulverlakeret der garanterer en lang levetid.
Har du brug for mere information om montagen af ​​det sorte metalhegn model BLACKY, så kontakt os venligst!

Hegnsserien BLACKY imponerer med sin dybe sorte farve RAL9005 og er kendetegnet ved kombinationen af ​​dobbelt svejste metalstænger. Hegnspanelet er lavet med dobbelte stænger i top og bund –  I kombination med trådtykkelse på 5 mm garanterer dette tilstrækkelig stabilitet med reduceret vægt.

Det sorte metalhegn BLACKY er omkring en meter højt (100cm) og perfekt egnet til private ejendomme som et vedligeholdelsesfrit forhavehegn hvor der ikke har behov for et dækkende hegn for udsyn. Der findes en matchende havelåge og metalstolpe i samme design og serie, der matcher hegnet.

Designet på BLACKY panel hegnet er det vi kalder for 2D som betyder at det er helt “flade” paneler – maskestørrelsen er 50x200mm.

Låge/Hegn Beslag

Beslag til fastgørelse af panel hegn på stolpe
Læs mere

Panel Hegn ``BLACKY``

Panelhegn “BLACKY” 2D 200x100cm – Pulverlakeret Sort Metal
View more

Låge ``BLACKY``

Havelåge 2D Panelfyld “BLACKY” Komplet
Læs Mere

Hegnsbeslag

Punkt Beslag til 60×40 stolper/panelhegn
Læs Mere

Metal Stolpe

Sort Stolpe 60×40 stolper/panelhegn
Læs Mere

Ofte stillet spørgsmål ?

Hegnsfabrikken.dk har samlet de spørgsmål vi ofte bliver stillet og besvaret dem herunder så du kan blive lidt klogere på hvad en hegnsløsning det er.
Hvad er en Hegnsløsning?

En hegnsløsning er vores begreb for en samlet pakke med hegn, låger, beslag og andet tilbehør for at det er en 100% komplet hegnspakke som er klar til at blive monteret. Fælles for alle hegnsløsninger er at prisen er vist pr. meter samt der er inkluderet en hegnsberegner for hvert produkt som gør det nemt at handle hegn online.

Hvordan køber jeg en hegnsløsning ?

Du indtaster blot de antal meter du har behov for samt evt tilvalg. Herefter vil du blive oplyst en samlet pris med alt inklusiv, konfigurationen kan nu lægges i kurven til videre betaling i kassen.

Hvordan ser jeg prisen på en hegnsløsning ?

Du kan nemt se prisen i oversigten som er oplyst i pris pr meter, det gør det nemt for dig som kunde at finde ud hvad 12 meter hegn koster, du kan nemt indtaste dit ønskede længde på hegnet i hegnsberegneren og den vil vise den samlede pris.

Hvad følger med en hegnsløsning?

Alle vores hegnsløsninger som er samlet i denne kategori kommer som komplette hegnpakker med alle nødvendige dele, som eks. Hegnspaneler, hegnsbrædder, hegnsstolper, beslag eller skruer.

Alle hegnsløsninger er inviduelle og udviklet på den bedste måde ifh til popularitet, styrke samt anvendelse.

Når du bestiller en komplet hegnløsning, så kan du være sikker på at hegnsfabrikken.dk søger for at du for alt du skal bruge for at sætte hegnet op.

Følger der alt tilbehør med ?

Der medfølger alt nødvendigt for at du kan sætte et hegn op, du kan dog tilvælge evt. tilbehør som er listet under hver hegnsløsning, det kan være specille skinner  eller andet tilbehør, alt tilbehør købes separat under hvert produkt.

Er der låger med i jeres hegnsløsninger?

Ja, du kan tilvælge en evt. låge under tilvalg i hegnsberegneren, her har vi listet de låger som matcher hegnet i farve og højde, du kan vælge hvor mange låger du ønsker tilføjet til din hegnsløsning.

Kan jeg tilpasse en hegnsløsning?

Ja, du kan nemt tilpasse alle hegnsløsninger hvor der er angivet tilpasningsmuligheder som eks. højde og farve

Specifikationer

Om Hegnet

Størrelse 251 × 200 cm
Komplet

Farver

Sort

Højde

100cm

Hegnstyper

Metal Hegn

Materiale

Metal

Budget

Brand

15 Kigger på dette produkt lige nu!

Kunde Anmeldelser

5
1 review
1
0
0
0
0

1 anmeldelse af Metal Hegn “BLACKY” 2D Panel Pulverlakeret Sort Metal – Inkl. Stålstolper & Beslag

Ryd filter
 1. kenni

  Komplet, prisbilligt & vedligeholdelsesfrit hegn i metal – uden at gå på kompromis med kvaliteten!

  0
  0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *