LEVERING

Levering igennem Hegnsfabrikken.dk

I samarbejde med Danske Fragtmænd

Hos Hegnsfabrikken.dk gør vi det nemt for dig at modtage dine bestillinger. Når du foretager et køb online, sender vi dig en ordrebekræftelse med detaljer om leveringen. Hvis du angiver et telefonnummer, vil vores søde fragtmand kontakte dig, når de leverer din ordre. I de fleste tilfælde sender vi også en SMS-påmindelse inden leveringen finder sted.

Vi ønsker at gøre leveringsprocessen så bekvem som muligt for dig, så vi aflæser din ordre uden at kræve underskrift eller kvittering. Det betyder, at du ikke behøver at være hjemme for at modtage leveringen. Men hvis du har særlige overvejelser eller udfordringer til leveringen, så husk at give os besked i ordrebeskrivelsen. Dette vil hjælpe os med at sikre den bedste leveringsoplevelse for alle parter.

Kan jeg afhente en vare på jeres adresse?

Ja, det kan du sagtens, vi tilbyder afhentning i vores online webshop, du kan læse mere omkring vores afhentnings service her 

Kan jeg returnere en vare hvis den er ødelagt?

Ja, du kan sagtens returnere en vare tilbage til hegnsfabrikken.dk – læs mere omkring vores retuneringspolitik samt husk at vi har udvidet fortrydelsesretten fra normale 14 dage til hele 30 dage.

Fragt metoder Rate Pris 
Fragtbil + Stykgods Fast DKK299
Fragtbil + palle Fast DKK695
Lastbil + Medbringertruck Fast DKK1299
Afhentning Fast DKK0,00

Øvrige forsendelser som eks. Post Nord fra 99 kr.