RETUNERING

Dine muligheder for returnering af bestilte produkter

Reklamationretten

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer for privat kunder, erhvervs kunder med cvr. nr har dog kun 12 måneder reklamationsret for alle der har købt en varer igennem Hegnsfabrikken.dk

Reklamationsretten er til din fordel – som kunde kan du klage over fejl, mangler eller defekter ved produktet som er opstået 24/12 måneder efter varen er modtaget og taget i brug. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere over den konstaterede mangel/fejl inden fristen udløb og 24/12 måneder efter dit køb. Vi refunderer alle de fragtomkostninger, som du måtte have haft i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget & accepteret af Hegnsfabrikken ApS

Har du modtaget et defekt produkt så anbefaler hegnsfabrikken.dk at du ikke tager produktet i brug, før din reklamationen er færdigbehandlet hos os. Du kan risikere at din reklamation bliver afvist fordi hvis varen er taget i brug inden så vil hegnsfabrikken.dk ikke være i stand til at konstatere fejlen korrekt.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved returnering?

Hvis du returnerer en vare som du har bestilt igennem hegnsfabrikken.dk, så skal du huske at skrive dit ordrenummer på forsendelsen.

Udvidet retuneringsret fra 14 – 30 dage

Hos Hegnsfabrikken ApS har vi en udvidet retuneringsret som betyder at du kan ombytte nye og ubrugte vare i op til 30 dage efter modtagelsen. OBS: Har du købt en bestillingsvarer bestillingsvarer så frafalder denne ret – bestillingvare kan ikke ombyttes og tages ej heller retur.

Udgifter til forsendelse ved ibrugtagning af udvidet returret sker for egen regning.