Motoriserede låger & porte

De fleste af os ville bruge vores motoriserede garageport eller port mindst to gange om dagen (eller mere). Det er en af ​​de bekvemmeligheder, vi sjældent tænker på … indtil vi selvfølgelig er halvvejs nede på gaden og får den synkende følelse … lukkede jeg garageporten? Vi har alle været der og gjort en hurtig u-vending kun for at køre forbi for at finde ud af, at vi faktisk lukkede den – indtil den ene gang gjorde vi det ikke!

At gøre din garageport eller port “smart” har så mange fordele, udover bare ro i sindet. Du vil aldrig famle efter din garageports fjernbetjening igen… du kan blot bede Alexa, Google eller Siri om at åbne din garageport. Eller du kan spørge… “Hej Siri, er garageporten lukket”? Endnu bedre kan du opsætte et “geo-hegn” på din smartphone, der registrerer, når din bil er tæt på hjemmet, og åbner garageporten for dig – alt sammen uden at du behøver at trykke på en knap eller sige noget.

Det bedste af det hele er, at det er virkelig nemt at gøre praktisk talt enhver motoriseret garageport eller port “smart” … det tager omkring 15 minutter og er fuldstændig DIY. Lad os vise dig hvordan…

Smarte indkørsels låger og porte

Det er et lidt kendt faktum, at det faktisk er ret nemt at gøre din garageport og port “smart”. Det gøres ganske enkelt ved at forbinde to lavspændingsledninger fra en smart garageport og portcontroller, såsom iSmartGate, til to terminaler på din garageport eller portmotor. Sådan her…

Det er i bund og grund det! Din garageport eller portmotor kan nu styres af din iSmartGate-controller. Der er en sidste brik i puslespillet – vi skal vide, om garageporten eller porten er åben eller lukket. Til dette bruger vi den medfølgende trådløse vippesensor (sektions- og vippegarageporte) eller den trådløse åbne/lukke sensor (garagerulleporte og porte).

Skydeporte & låger

Denne trådløse iSmartGate-sensor fungerer ved at registrere, når magneten trækkes væk fra hoveddelen – hvilket gør den velegnet til garage-rulleporte og porte.

Sektions- og vippegarageporte

Sektions- og vippegarageporte
Vælg denne mulighed for at styre din sektions- eller vippegarageport.

VIDEO

SMART STYRING TIL LÅGE ELLER PORT

Vælg denne mulighed for at styre din garagerulleport eller motoriserede port.

Skydeporte & låger

Hvilken iSmartGate-mulighed er den rigtige for mig?

iSmartGate har i det væsentlige to modeller at vælge imellem… Lite (kontrol af en garageport eller port) og Pro (kontrol af op til 3 garageporte og/eller porte). Inden for Lite og Pro-serien vælger vi, hvilken type garageport eller port, der skal styres… Vippe- og sektions- eller garagerulleport eller -port (det eneste, der ændrer sig her, er hvilken sensor ovenfor, der er inkluderet).

Standard eller Pro?

Standard iSmartGate tillader kontrol af en enkelt garageport eller port.
Pro-versionen giver mulighed for kontrol af op til 3 garageporte eller porte.

Husk, selvom Pro-versionen kan styre op til 3 porte eller garageporte, skal de hver især være inden for ledningsafstand fra iSmartGate-controlleren til motorerne. Hvert Pro iSmartGate-sæt inkluderer en trådløs sensor (vip eller åben/luk-sensor) – du kan tilføje flere trådløse (eller kablede) sensorer til at dække dine ekstra garageporte eller porte.

Konklusion

iSmartGate er en utrolig nyttig smart-enhed, der er nem at installere, ikke for dyr og bogstaveligt talt vil ændre dit liv (måske ikke på en dybtgående måde, men helt sikkert fra en “bekvemmelighed og fred i sindet”). For mig er denne enhed en af de nemmeste gevinster, når det kommer til at gøre dit hjem smart. Du vil bruge det hver dag, det er kompatibelt med alle de store stemmeassistenter (inklusive Siri gennem Apple HomeKit). Og du vil aldrig stille spørgsmålstegn ved, om du lukkede garageporten igen, uanset hvor du er. Prøv det … hvis du ikke elsker det, så returner det for en fuld refusion (tip, vi har ikke haft en eneste returnering endnu!). Hvis du har brug for nogle råd eller ønsker at bekræfte, at dette produkt vil fungere sammen med din garage eller portmotor, så kontakt os venligst, vi hjælper gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *